Menu Luk

TEAMET BAG 
TEAM SERVICEHUNDEN

Team Servicehunden er ledet af kompetente instruktører, der har flere års erfaring med både hunde og mennesker. Vi uddanner os løbende og følger med i udviklingen på området. Team Servicehunden påtager sig ad hoc opgaver, relationsarbejde og vi er til enhver tid omstillingsparate.

Vi er et team i rivende udvikling og vi er ikke bange for, at hente yderligere inspiration – både i Danmark og udenfor landets grænser. Team Servicehunden er de første i Norden, som har taget den amerikanske model om hunde bag tremmer til sig og vi iværksatte i efteråret 2019 et meget spændende projekt i Søby Søgaard Fængsel på Fyn.

For os er nøgleordene: livskvalitet og succes, bedste match, høj faglighed, empati og gensidig respekt for det enkelte menneske, viden og forståelse om de enkelte diagnoser, trygge rammer, omsorg, etik og moral og situationsfornemmelse.

Tibbe Shamigo

Lærmedmighund

Tibbe Shamigo er uddannet lærer på specialområdet, og har i en årrække arbejdet med børn og unge med særlige behov – både som lærer og miljøterapeut på bosteder for psykisk sårbare unge.

Tibbe har mere end 35 års instruktør- og adfærdserfaring, med både brugs- og familiehunde. Derudover opdrætter Tibbe rottweiler og labrador til både konkurrence, show og familiehunde.

Tibbe har arbejdet som klinikassistent på 2 store dyreklinikker i sammenlagt 10 år. Derudover underviser Tibbe hvalpe/familiehunde og deres mennesker hver uge – både praktisk og teoretisk.

Tibbe har uddannet service- og hjælpehunde siden 2014. Endvidere arbejder Tibbe med dyreassisterede aktiviteter til børn med særlige behov.

Se mere om Tibbe og hendes kompetencer her:
www.laermedmighund.dk

Catja Vernal

ønskehunden

Catja Vernal er uddannet indenfor sygeplejen og har mange års erfaring i både somatikken og psykiatrien.

Catja har bl.a. arbejdet på børnehjem med børn og unge, som har haft psykiske udfordringer i livet og har i den forbindelse også holdt foredrag på Gymnasier mm.

Catja har altid været glad for sit arbejde og specielt den daglige og direkte kontakt med mennesker.

Udover sygeplejen har Catja i 27 år arbejdet med hunde, som
altid har været en stor del af hendes liv. Catja har erfaring med familie- og brugshunde og har erfaring som hvalpeinstruktør, lydighedtræning, adfærd, ringtræning, specialsøg og servicehunde.

I dag arbejder Catja som servicehundeinstruktør og har uddannet servicehunde siden 2017.

Se mere om Catja og hendes kompetencer her:
www.ønskehunden.dk

Foruden to instruktører, består teamet af instruktørelever, foderværter, praktikanter, en syerske, en bogholder samt en række frivillige.

Samarbejdspartnere
og sponsorer